Komplex szolgáltatást szeretne? A Primoránál ez sem akadály!

Cégünk fő profilja a kerítések gyártása, kivitelezése, emellett 7500 m2 területen galvanizáló és porszóró üzemben felületkezelési tevékenységet folytatunk.

De miért is játszik fontos szerepet a kerítés és a felületkezelés manapság?

A kerítések lehetővé teszik az építkezések területének korlátozását, így csökkentve a baleseteket és a lopások kockázatát. A kerítések számos anyagból készülhetnek, például kovácsoltvasból, acélból, fémből, alumíniumból vagy fából. A Primora 2000 Kft. kerítések teljes építését, felszerelését és gyártását vállalja az országban, több mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött. Az egyedi méretű kerítések gyártása is elérhető, amelyek akár meglévő lábazathoz is kérhetőek. A kerítések beépítése nem csak a biztonságos környezetet biztosítja, hanem esztétikai értéket is ad otthonának.

A felületvédelem is rendkívül fontos szerepet játszik az építőiparban és lehetővé teszi az acél szerkezetek hosszabb élettartamát. A felületkezelés által néhány év alatt megtérül az egyszer befektetett nagyobb költség. A galvanizált és porfestett termékek esetében, az alkatrészek tartósabbak és a felületkezelés védelmet nyújt a korrózió és a sérülés ellen. A felületvédelem nem csak a szerkezetek tartósságát biztosítja, hanem esztétikailag is kitűnő megoldást nyújt.

A gyártás, galvanizálás és porfestés mellett, kiszállítást is vállalunk Magyarország bármely pontjára.

A mai rohanó világban a hatékony és megbízható kézbesítési megoldások elengedhetetlenek a vállalkozások és fogyasztók számára egyaránt. Országos kézbesítési szolgáltatásunk által arra törekszünk, hogy időben és főként biztonságban megérkezzenek kiszállított termékeink, akár nagy távolságon belül is.

Mik a legfontosabb tényezők, melyeket fontosnak tartunk szállításaink során?

  • Hatékony logisztikai hálózat
  • Sebesség, gyorsaság, precizitás
  • Változatos piaci hozzáférhetőség – földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül szállítunk
  • Biztonság, megbízhatóság – kerítéseinket rendkívül igényesen, csomagolva szállítjuk, elkerülve bármilyen sérüléseket

Az országos kézbesítés kulcsszerepet játszik cégünk életében, ezáltal hozzájárulva a gazdasági fejlődéshez és természetesen ügyfeleink elégedettségéhez.