Alap motívumok

A termékcsalád a letisztult formavilágot képviseli. A kimértségének köszönhetően elegáns megjelenést biztosít. Minimalista jellegét a visszafogott díszítettség révén éri el, ugyanakkor kialakításának köszönhetően finoman megjelenik bennük a kovácsoltvas jelleg.

Kovácsolt motívumok

A termékcsalád a romantikus stílusirányzatot képviseli. Vonalvezetésüknek köszönhetően kiemelik otthonában a természet szépségét. Visszafogott, könnyed díszítettséget adnak a díszelemek, ezzel szemben az alsó részen sorakozó osztópálcák zártságot kölcsönöznek kerítésének.

Modern motívumok

A termékcsalád a méltán népszerű mediterrán stílusirányzatot képviseli. A letisztult motívumoknak köszönhetően meleg és családias hangulatot teremt, a kert ragyogása. Egyszerű és fiatalos motívumok jellemzik.

Patinás motívumok

A kategória elemei a neobarokk stílusirányzatot képviselik. Ívelt vonalvezetés jellemzi az elemeket. A magasfokú díszítettségnek köszönhetően fényűzővé varázsolja otthonát. A motívum jellemző eleme a nagy méretű kovácsolt rozetta és a c-elem sor.

Rusztikus motívumok

Legdíszesebb kerítés kategóriánk. Az elemek központi rozettája mellett kisebb méretű ugyanakkor hangsúlyos díszelemek kapnak helyet. A kapuk alsó harmadában az osztópáca funkcióját gyakran díszelemek látják el, ezzel is növelve a kerítés impozáns megjelenését.