Napelempark kerítések

Komplett kivitelezéssel

A naperőmű kerítés kivitelezése körültekintő tervezést és szakértelmet igényel, így biztosítva a napelem park biztonságos és hatékony működését

20 éves működésünk során számtalan ipari épületkomplexumot, napelemparkot kerítettünk körbe különböző kerítés megoldásokkal, így gördülékenyen dolgozunk együtt partnereinkkel. A kivitelezés mellett segítünk az optimális megoldások kiválasztásában is.

A telepítés mellett acélszerkezetgyártó kapacitással is rendelkezünk, így az egyedi igények kielégítése is teljes mértékben megoldható. 2020-ban új telephelyet vásároltunk, ahol lehetőségünk nyílik a gyártás mellett az elkészült termékek helyben történő galvanizálására, valamint porfestésre is. Rendelkezünk egy Panasonic hegesztőrobottal is, mely az automatizált sorozatgyártás nyújtotta előnyöket biztosítja.

Kollégáink tapasztalattal és szakértelemmel felvértezve végzik munkájuk a gyártás és a projekt menedzsment területén egyaránt. Ha még nincs konkrét elképzelés a megvalósítást illetően lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra telephelyünkön és külső helyszínen egyaránt.

2D és 3D táblás kerítés

Az ipari táblás kerítés egy masszív és időtálló megoldás.

A 3D táblás kerítések 4 és 5mm átmérőjű, míg a 2D 6-5-6mm és 8-6-8mm-es kivitelben elérhetők. Telepítésük egyszerű és gyors a gyári frögzítő elemeknek köszönhetően. A táblák alá beton lábazati elem is helyzehető, így meggátolva az apróvadak bejutását a területre.

Ajánlatkérés Bővebben

Drtófonatos tekercses kerítés

A drótfonatos kerítés egy nagyon népszerű kerítéstípus, mivel számos előnnyel rendelkezik.

A drótfonatos kerítés könnyen telepíthető, és általában a rendszer alacsonyabb költséggel jár, mint más kerítéstípusok. A drótfonatok horganyzott acél vagy horganyzott acél + PVC bevonatú drótból is készülhetnek. Az oszlop formája lehet cső, zártszelvény vagy beton, melyek a fonat magasságától függően különböző méretben elérhetők. A drótfonat fölé igény szerint telepíthető szögesdrót is.

ajánlatkérés Bővebben

Ponthegesztett kerítés, vadháló

A két típus költséghatékony, hiszen akár feszítőhuzal nélküli telepítés is lehetséges, az oszlopokon előre elhelyezett akasztó füleknek köszönhetően a telepítés gyors, ugyanakkor biztonsági funkciója elmarad a táblás kerítésektől, vagy a drótfonattól.

A háló alsó harmada sűrűbb lyukosztással is kérhető, így meggátolva az apróvadak bejutását a területre.

Ajánlatkérés Bővebben