KERÍTÉSCENTRUM   
PRI-MO-RA 2000 KFT

5000 Szolnok, hrsz. 0585/5  4-es főút mellett a MOL Benzinkúttal szemben
Telefon: 06-56/526-195  Fax: 06-56/240-365    info@primora.hu
 
1. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
 
Amennyiben házhozszállítási szolgáltatást nem igényelt, abban az esetben a megrendelt terméket a PRI-MO-RA 2000 KFT telephelyén  (5000 Szolnok. külterület 0585/5 hrsz.) egyeztetett időpontban átveheti. A házhoz szállítást a PRI-MO-RA 2000 KFT megbízásából a TNT futárszolgálat végzi.

A TNT az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) számított  24/72 órán belül. Kérem, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.
 
 Termékkategória Árak:

A termékek mellett feltüntetett ár a felület kezelés nélküli natúr termék nettó és bruttó vételára. Opcióként választható felületkezelések: tűzi horganyzás, porszórt festés fekete és antik-bronz színben. A kívánt opció kiválasztása után az alap árhoz hozzáadva láthatja a termékre vonatkozó végösszeget.
A termékképére kattintva további információt kap a termékről.
Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

Termékgarancia:

Amennyiben az árucikk hibás, személyes átvétel esetén a megrendelő átvétel előtt köteles ezt jelezni a PRI-MO-RA 2000 KFT felé. Házhoz szállítás esetében csak akkor vegye át a terméket, ha ellenőrizte a csomag tartalmának épségét. Hibás vagy sérült árucikket ne vegyen át és kérjen kárfelvételi jegyzőkönyvet a futártól! Hibás, vagy a szállítás során megsérült terméket díjmentesen kicseréljük. Viszont ha erre nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük.
Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. 

A használat során bekövetkezett meghibásodásokra az árucikkhez mellékelt magyar nyelvű garanciajegyben leírtak az érvényesek. 
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
 
Szállítási idő:

A megrendelést követően tudjuk a megadott elérhetőségeken visszajelezni.
Túlméretes, túlsúlyos csomag esetén a szállítási idő meghosszabbodhat!  
FONTOS!
Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben (8-17 óra között) is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha bármilyen probléma merülne fel, felvehessük Önnel a kapcsolatot!

Szállítási költségek:

A termékek szállítása súly alapon történik.
A szállítási költséget megrendelés után tudjuk meghatározni a vásárlás bruttó végösszege és a termék összsúlya határozza alapján.


Úszókapu szállítása esetén a sofőr mellé a lepakoláshoz szükséges további két fő biztosítása a megrendelő feladata.

2. FIZETÉSI FELTÉTELEK
 
Fizetés
Fizetni az alábbi módokon lehet:

  •  utalással történő fizetés – A vásárló banki átutalással fizeti ki a terméket. A megrendelés utándíjbekérőt állítunk ki, melyet elküldünk a megrendelőnek, ennek alapján a vásárló a megjelölt számlaszámra átutalja a termék ellenértékét, amint a beérkezésről a banktól értesítést kapunk felvesszük a vásárlóval a kapcsolatot, és egyeztetetés után kiszállítjuk a terméket a kért címre.
  • készpénzzel történő fizetés /utánvét/ – A vásárló a  teljes összeget a termék kiszállításakor fizeti ki a postásnak, aki erről elismervényt ad.  Kérjük a csomagot kézbesítéskor a Postás előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. 

Amennyiben házhozszállítási szolgáltatást nem igényelt, abban az esetben a megrendelt terméket a PRI-MO-RA 2000 KFT telephelyén  (5000 Szolnok. külterület 0585/5 hrsz.) átveheti, amikor is a helyszínen az átvételkor kell a számla végösszegének megfelelő ellenértéket átadni.

Ön minden esetben postai úton részletes számlát kap a megrendelt termékekről a rendelést teljesítő Primora Webáruháztól.
Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknak.
 
Köszönjük, hogy végigolvasta tájékoztatónkat!