Norma kerítés tervező – teret adunk elképzeléseidnek!

Az alkotás öröme mindenkinek jár, nem csupán a művészek vagy tervezők kiváltsága. Egy alkotásban óhatatlanul megjelenik egyéniségünk, stílusunk, ezáltal válik egyedivé. Miért ne élhetnénk át ezt a kerítés tervezése során?

Megalkottuk a Norma kerítésrendszert, ahol az elérhető variációk száma szinte végtelen, csak a képzelet szabhat határt.. A Norma önmagában a minimalista modern kerítés. Esztétikuma és modern megjelenése a letisztult formának köszönhető. Ideális választás a skandináv stílus szerelmeseinek. Az alap motívum egyenes és íves kivitelben kapható. Legfőbb előnye díszíthetőségében rejlik. Norma elemeinkhez 3 féle C-elemet kínálunk. Ezek kerítésen elhelyezendő típusáról és mennyiségéről
annak felhasználója dönthet. Nem csupán a díszítő elemek mennyisége, hanem azok típusa és térbeli helyezése is variálható.

Annak érdekében, hogy a fejben létező elképzelés egyszerűen vizualizálható legyen létrehoztunk egy látványtervezőt, ahol néhány kattintással megtervezhető és meg is rendelhető a megálmodott kerítés.

Látogass el a https://www.primora.hu/termekkategoria/norma-diszitheto-kerites/ oldalra. A Norma és Norma Nova elemek közötti különbség, hogy a Normára csak rozetta, míg a Norma Novához csúcsdísz is választható.

Az elemek között elérhető kiskapu, kétszárnyas nyílókapu, kerítés betét, úszókapu, ablakrács és korlát. A termékre kattintva megjelenik az adatlap, ahol első körben a felületkezelést szükséges kiválasztani, ezt követően megjelenik a „Tervezés” gomb, valamint láthatjuk a termék díszelemek nélküli árát.

A tervezés gombra kattintva megjelenik a látványtervező, ahol a díszelemek menüpontot kiválasztva hozzáadhatjuk a kiszemelt rozettákat és csúcsdíszeket.

A kiválasztást követően egérrel pozícionálhatjuk, majd a kurzor gombjaival finomhangulhatjuk az elhelyezést. A korábban elhelyezett díszelemeket kattintással kijelölhetjük, így újra mozgathatóvá válik. A jobb oldali eszközsávon található nagyító segíti a pontos tervezést, míg a mágnes ikon a pozícionálást segítheti. A jobb alsó ikonnal a kiindulási állapotot lehet visszaállítani. A bal oldali sávban menthetők, nyomtatható, vagy későbbre elmenthető a megálmodott kerítéselem.

A kész gombra kattintva látható a díszített elem ára, és kosárba is helyezhető a termék. Ha további elemekre is szükségünk van akkor a tervezést követően a kosárból egyben is megrendelhetők. Itt a véglegesítés előtt módosítás még lehetséges. A visszaigazoló e-mailben lesz egy link, ahol megnyitható az elkészített elem látványterve, így később is áttekinthető.

Tedd próbára kreativitásod, éldd át az alkotás örömét és tervezd meg saját kerítésed még ma!