Hiányos a védőcsövezés?Itt a napelemes fotocella!

Előfordulhat, hogy a fotocella adójához nincs lehetőség védőcsövezés kialakítására, vagy egyszerűen csak hibásan került kialakításra. Tapasztaltunk már olyat is, hogy ugyan a védőcsövezés jól elkészült, de az eltömődött az építkezés során. Másik hibalehetőség, hogy a csövet megtörik, így a behúzó nem jut át rajta.

Annak érdekében, hogy a motor típusának megfelelően készüljön a kerítés védőcsövezése olvassa el tájékoztatónkat és alkalmazza képi útmutatónkat: https://www.primora.hu/automatika-elokeszites/

A védőcső és kábelezés utólagos behelyezése komoly költségvonzattal járhat, ezért a Beninca megalkotta a napelemes fotocellát.

Beüzemeléséhez egyszerűen csak be kell helyezni az akkumulátort, majd a napelemet úgy felszerelni, hogy lehetőség szerint minél több fény érje, bár a működéséhez a szűrt fény is általában elegendő. Akkumulátor működés esetén akár 96 órán át is működőképes töltés nélkül. A pontos beállítás érdekében az elektronika állítható, így a látószög egyszerűen pozícionálható.

A terméket vásárold meg webáruházunkban: https://www.primora.hu/webaruhaz/kapumozgato-motor/pupilla-b-napelemes-infrasorompo/

Kérdés esetén keres ügyfélszolgálatunkat bizalommal: https://www.primora.hu/kapcsolat/